Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curryfisk med tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk och curry smakar gott tillsammans...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt först potatis på kokning.
  2. Skölj och låt färska filéer rinna av. Skär dem i bitar. Eller skär djupfryst, lätt tinat fiskblock i ungefär 2 cm tjocka skivor. Strö salt över fisken.
  3. Smält matfettet i en låg, vid panna och rör i curry. Lägg i och vänd fiskbitarna/skivorna i curryfettet.
  4. Häll i vatten. Sjud fisken under lock på svag värme 5-10 minuter eller tills den är vit rakt igenom.
  5. Fördela tomathacket över curryfisken och strö över persilja. Servera med ärter och pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.