Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dansk pannbiff i tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fick nöjet att äta denna rätt hos min faster i Danmark.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs, lök och oregano i en skål. Forma till biffar (4-6 st).
  2. Stek biffarna i 10 minuter på vardera sida.
  3. Lägg tomatskivorna på biffarna och häll över de krossade tomaterna.
  4. Blanda vetemjölet med lite vatten, häll över så det blir en lite tjockare sås.
  5. Smaksätt med salt och peppar.
  6. Pudra över osten.
  7. Småsjud i 10 minuter innan servering.
  8. Servera med ris eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.