Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Danskt tebröd

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ett lättbakat recept som vi äter ofta till kvällsfikat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält farinsocker, honung, margarin och vatten i en kastrull. Tillsätt kryddorna.
  2. Blanda rågsikt och bakpulver och rör ner i den avsvalnade kryddblandningen.
  3. Vispa upp äggen och blanda ner dom i mjöl-kryddblandningen.
  4. Häll smeten i en avlång smord brödform och grädda brödet i 175 º omkring 45 minuter eller tills brödet inte kladdar när ni känner med en sticka.
  5. Stjälp upp brödet och låt det kallna under bakduk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bp72 21 september 2010

    Gott bröd som jag kommer att göra flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.