Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Decemberglass med chokladsås och röda pärlor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Det är så bra när man kan fixa ihop en dessert av saker som redan är färdiga och ändå få till något alldeles unikt. Ur ICA-Kuriren nr 50/09.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ingredienserna till såsen i en kastrull. Koka den simmig 3-5 minuter. Ställ åt sidan att svalna litet.
  2. Pilla ut de röda kärnorna ur granatäpplet. Finstrimla ingefäran.
  3. Servera glassen med ljummen sås, granatäppelkärnor och strimlad ingefära. Ringla även över litet av sirapen från ingefärsburken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.