Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelraggare med stekta champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En uppdaterad raggmunk med dinkelmjöl och ett grönt inslag av spenat. Laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop mjöl, salt och mjölk i en bunke. Blanda ner riven potatis och babyspenat. Klicka ut i en stekpanna och stek härligt frasiga raggmunkar.
  2. Hacka champinjonerna och stek dem i en torr stekpanna på medelhög värme tills de har släppt sin vätska. Tillsätt olja och stek så att de får en fin yta. Krydda med salt och peppar och strö över finhackad persilja.
  3. Servera raggmunkarna tillsammans med stekta champinjoner, rivna morötter och lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.