Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pangasius med champinjoner

(1 kommentar)  
Pangasius med champinjoner Pangasius med champinjoner
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fisk när den är som godast

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva svampen och skär löken i klyftor. Fräs i olja i en stekpanna. Flytta över allt i en ugnsform och täck över med fiskfiléerna. Salta och peppra. Stek i ugnen 20 minuter i 200 grader.
  2. Rör ihop smör, créme fraiche, salt och peppar med osten.
  3. Häll såsen över fisken, strö över ströbröd och paprika och stek ytterligare 20 minuter. Servera med nyhckad persilja och bönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • susie_q 16 december 2010

    hej gjorde det här igår,supergott! en femma från mig och familjen. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.