Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dip till frukt

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God som dessert och även Gott till Drinken

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Koka upp vatten och lägg ned dumlekolorna, rör om tills kolan smält (får ej koka). Kyl sedan ned till rumstemperatur. 2. Vispa osten och sockret i en minut, blanda i den avsvalnade kolasåsen.
  2. Servera med några olika sorters syrlig frukt, äpplen, päron, ananas, kiwi eller varför inte jordgubbar som du skär i lämpliga dipbitar.
  3. Denna dessert måste provas, den är snabb och enkel att göra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.