Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dipröra med Västerbottensost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dipröran från Aitte museum i Jokkmokk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör den lagrade osten snabbt i en matberedare, ej i för små bitar.
  2. Blanda ner grädde, crème fraiche, gräslök, salladskryddor (t.ex Knorrs) , krossad vitlök, efter smak, samt citronpeppar i lagom mängd i en skål.
  3. Lägg i ostsmulorna och rör ihop.
  4. Dipmaterial bestämmer man själv.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Blodpannkaka 23 februari 2009

    Sorry. Jag har nu redigerat mitt recept på Dipröra enl riktlinjerna. Ändringar: Inga mellanslag mellan 200-300 g. samt gr till g. Även skrivit in 2 dl Creme fraiche. ( Ny mängdförklaring ) 1 liten knippa gräslök. ( Ny mängdförklaring )

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.