Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Roligt med två bottnar och fyllning med mintsmak. Kladdig, seg och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chokomousse: Smält chokladen i mikron. Blanda i den smälta chokladen med äggulorna, rör kraftigt. Vispa grädden. Rör ner chokladsmeten i den vispade grädden.
  2. Varje kladdkakssats gräddas i en glasskål, i mitten i ugnen på 200 grader tills kakan börjat stelna, cirka 15 till 20 minuter. Rör ihop de två moussesatserna och ställ dem i frysen i cirka 2 timmar. När kladdkakorna har svalnat, lägg tillbaka ena kakan i glasskålen. Lägg på ena moussen, lägg nästa kaka ovanpå och toppa med sista moussen och eventuellt riven choklad. Förvara kakan i kylen. Den här kladdkakan blir bara bättre med tid, eftersom moussen håller kakan mjuk!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Erajscha 21 februari 2010

    Kan du inte förklara namnet på tårtan?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.