Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Duvsallad med russin, hasselnötter, brynt smör och vit balsamvinäger

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Be din handlare bena ur fågeln i bröst och lårbitar. Blötlägg russinen i madeira i minst 1 timme. Stek duvan i matolja. Bröstet ska vara rosa och låret genomstekt. Salta och peppra. Bryn smöret i kastrull, tillsätt hasselnötter, russin och vinäger. Servera duvan på salladsbädd och dressa det hela med smör vinaigretten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.