Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ekologisk ischoklad med apelsinsmak och krossade kakaobönor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Underbart god ischoklad som inte känns sliskig. Dessutom väldigt enkel att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält allt utom den eteriska oljan över vattenbad. Ta sedan av från värmen och låt svalna en aning, blandningen ska inte vara kokhet. Droppa sedan i den eteriska oljan, rör om och häll upp i ischokladformar.
  2. Det ekologiska kokosfettet finns att köpa på de flesta hälsokostaffärer och går inte att jämföra med det redan härskna kokosfettet som finns att köpa på mataffärerna, det ekologiska kokosfettet har dessutom en underbar doft!
  3. Förvara gärna ischokladen i frys eller kyl.
  4. Ät och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kak-ifa 6 december 2009

    Låter underbart! Men var hittar jag kakaobönor att köpa? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.