Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En godare Pasta Carbonara

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Är inte så förtjust i idéen med råa äggulor och två ton ost, så jag kör min egen variant på carbonara som blir supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. * Koka pastan enligt anvisningarna på påsen i en gryta. Vattnet ska vara lika salt som medelhavet. =)
  2. * Hacka löken och skär champinjonerna i bitar.
  3. * Stek champinjoner, lök och bacon i en stekpanna ca 3 min.
  4. * Häll på matlagningsgrädde och kryddorna. Strö på maizena efter önskad tjocklek på såsen. Låt sjuda tills pastan är klar.
  5. * Häll av pastan, slå tillbaka den i grytan och häll över såsen. Rör om.
  6. * Servera med en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hartmut21 12 oktober 2011

    Gjorde den igår, blev en full succé, tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.