Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enchiladas med spenat och tomatsås

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Att servera med crème fraiche och en avokadosallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hacka löken och fräs den i oljan i ca 3 minuter. Tillsätt köttfärsen och bryn den. Tillsätt tacoskryddorna och spenaten. Låt spenaten tina på medelvärme, rör om då och då. Låt majsen rinna av och häll i den, liksom salt, peppar och eventuellt koriander. Låt det hela koka upp.
  3. Bred därefter ut färsen på tortillabröden, rulla ihop dem och lägg dem i en smord, ugnseldfast form. Häll tomatsåsen runt om och strö över den rivna osten.
  4. Låt stå i ugnen i 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.