Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Endivbåtar med stiltonost

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Perfekt på buffébordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Hacka valnötterna grovt och strö ut dem på en bakpappersklädd ugnsplåt. Ringla över honung och rosta i ugnen tills de är gyllenbruna.
  3. Lossa endivebladen och fördela dem på ett fat. Smula stiltonosten och fyll varja blad med lite ost. Strö över de hackade valnötterna.
  4. Garnera med granatäppelkärnor och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.