Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En inte allt för onyttig variant av coleslaw.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv vitkålen med fördel med osthyvel för att få långa slanka bitar. Riv moroten. Blanda de två med yoghurt, senap, salt och vinäger. Smaka av! Lägg i mer av något om du vill ha mer smak.
  2. Låt med fördel coleslawen stå någon timme innan servering. Gott på mackan, hamburgaren, till köttbiten eller bara rätt i munnen som den är.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.