Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man kan i stort sett använda vilken fisk som helst, färsk eller frusen...

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka ihop mjölk och mjöl. 2. Tillsätt cremefraiche, pressad vitlök, buljongtärningar och kryddor. 3. Pressa i saften från limen och ringla i honungen. 4. Låt såsen koka 3 minuter. 5. Dela fisken och lägg den i såsen. Låt koka tills fisken är genomkokt. 6. Häll i räkorna. 7. Servera med kokt potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.