Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel tonfiskröra med ris.

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En enkel "tonfiskröra" som är klar på 10 min! För den som tränar, är student, inte orkar laga mat men vill äta något gott. :)

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset. Läs på förpackningen hur det ska kokas! Töm tonfiskburken på vatten. Obs! Dela gärna upp tonfisken med en gaffel i en bunke. Blanda tonfisk, kesella, salt och peppar och lite mjölk i en kastrull. Värm upp tonfiskröran på svag värme. Häll i det färdigkokta riset i tonfiskröran, tillsätt en klick smör för smakens skull och rör runt. Servera och njut! :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.