Ett underbart recept till en lätt lunch eller till festen. Det är lätt att öka mängden beroende på hur många gäster som är bjudna.
Instruktioner
- Ta bort eventuella hinnor från kycklingen och skär dem i ca 1 cm breda strimlor.
- Krydda kycklingen med svartpeppar och vänd kycklingen i sesamoljan och trä dem på spett som har fått dra i vatten och lite olja ca 10 minuter. Snurra köttet lätt när det träs på spetten så att det bildas en spiralform.
- Sätt på ugnens grill och smörj en plåt med lite matfett. Lägg spetten på plåten och grilla dem 10 cm från värmen i 4-5 minuter på varje sida tills kycklingen är genomgrillad och fint gyllene.
- Vispa ihop youghurt, crème fraiche och senap. Smaka av med svartpeppar. Servera såsen tillsammans med kycklingspetten.
Publicerat den
21 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar