Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrecôte med rostade nötter och rödvinssmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillad entrêcote med en sallad med rostade nötter och rödvinssmör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra köttet runt om.
  2. Koka ihop vin, kalvfond och lök till ungefär hälften. Sila och blanda med smöret. Salta och peppra.
  3. Förväll haricots vertsen i lättsaltat vatten 3-4 minuter. Skär rödlöken och dela tomaterna. Hetta upp olja i en stekpanna, fräs bönorna med rödlöken och tomathalvorna i några minuter. Tillsätt nötterna och chilisåsen. Salta och peppra.
  4. Grilla köttet på hög värme ca 2 minuter på var sida. Servera med salladen och smöret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.