Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrecotespett med tomatsalsa och sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt med en grillkväll

Ingredienser

Instruktioner

1. Skär entrecoten i bitar. Trä upp entrecote på grillspett av trä. 2. Marinera grillspetten i en blandning av matolja, mexikansk kryddblandning och pressad vitlök. Låt spetten marinera minst 10 min före grillning. 3. SALSA: Fräs under tiden grönsakerna i matolja i ca 1 minut, salta och peppra. Tillsätt tomatkross, sirap och vinäger. Koka upp och låt koka sakta ca 10 minuter så att grönsakerna blir mjuka, smaka av med tabasco. Salsan är godast om den serveras kall och går att förvara i kylskåpet ca 4 dagar. 4. Grilla eller stek spetten ca 3-4 minuter på varje sida i en grillpanna eller i en stekpanna. Servera spetten med salsan och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.