Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas goda köttfärslimpa

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ett alldeles eget recept, som blev mycket lyckat! Mitt tips gör 2 stycken när du likaså håller på, det tar inte mer tid. Frys ner det som blir över, till en annan dag, när du har ont om tid att stå vid spisen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka och stek löken i smör. Blanda ihop lök och de andra ingredienser med köttfärsen. Gör 2 "limpor". Lägg dessa i en smord ugnsform. Stek i mitten av ugnen i 200 gr ca 50-55 minuter. Ringla flytande smör över "limporna".
  2. Ät tillsammans med rivna morötter, inlagd gurka, potatis och gräddsås.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • HelenaWihk09 24 juli 2009

    Hej! Jag har gjort den för andra gången nu, såå god.

  • lillawe 19 februari 2012

    Hej! Jag ska göra den här varianten många gånger till! Jag hade bara älgfärs hemma så det fick det bli, men den blev mycket saftig och god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.