Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas kycklingpanna.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb och enkel rätt med kyckling, crème fraiche och paprika i grunden. Smakar utmärkt att serveras med ris eller bulgur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i 1 cm stora tärningar. Häll oljan i en stekpanna.
  2. Bryn kycklingbitarna runt om, salta och peppra. Tillsätt kycklingfonden.
  3. Skala vitlöksklyftorna och pressa i dem i pannan. Skölj och ansa paprikorna och purjolöken. Skiva dem tunt och tillsätt dem i pannan. Skala och skiva rödlöken och tillsätt även den.
  4. Rör om och låt grönsakerna fräsa med i fem minuter. Rör slutligen ned crème fraichen och smaka av med mer salt och peppar om det skulle behövas.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.