Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas tomat- och löksallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och alltid poppis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva tomaterna och löken. Varva tomater och lök i en liten skål. Börja och sluta med tomater.
  2. Blanda olja, vatten och kryddor och häll det över tomaterna och löken. Låt gärna stå i kyl ett par timmar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gillsan 5 juli 2008

    Supergott till en köttbit .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.