Den här couscoussalladen kan avnjutas som en hel rätt eller som tillbehör till lamm eller fisk.
Instruktioner
- Skiva zucchinin och skär rödlöken i tunna klyftor. Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i zucchini, lök och paprika och fräs 8-10 minuter, rör om ofta tills grönsakerna är mjuka och lätt brynta. Ta av från värmen och låt svalna.
- Lägg couscousen tillsammans med margarinet i en värmesäker skål. Häll på kokande buljong och rör om med en gaffel. Täck över och låt dra i tio minuter. Rör couscousen luftig med en gaffel, täck över och låt dra ytterligare fem minuter. Häll över i en skål och fluffa upp couscousen med fingrarna, separera eventuella klumpar. Låt svalna helt.
- Lägg couscousen och grönsakerna på ett fat. Tillsätt soltorkade tomater, rucola och citronsaft och blanda väl.
Publicerat den
25 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar