Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färs- och äppletoast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt som lunch- eller kvällsmacka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna löken. Rensa champinjonerna och skär dem i bitar. Fräs grönsakerna i matfett. Tillsätt färsen och stek den gyllenbrun. Tillsätt tomatpuré, oregano och Muscovadoråsocker. Smaka av med salt och peppar.
  2. Rosta brödskivorna. Skär äpplet i 4 centimetertjocka skivor. Skär bort kärnhuset. Fördela köttfärsröran på brödskivorna. Lägg en äppleskiva på varje och garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.