Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiff i panna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lättlagad mat som passar när det är ont om tid och ideer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med örtsalt, peppar, potatismjöl och mjölk.Bryn smöret i en stor stekpanna och platta ut färsen direkt i den till en stor biff som täcker hela pannan. stek 4 min. Dela färsen i 4 delar och vänd dem. Stek ytterligare 4 min.Ta upp biffarna och skölj ur stekpannan. Häll grädde och soja i stekpannan och rör om. Lägg i biffarna och låt dem puttra i såsen 3-4 min.
  2. Servera med tillbehören och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.