Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiff med rödbetor och matig tomat- och avokadosallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga biffar som du steker eller grillar. Rödbetorna ger en god sötma och den matiga salladen är pricken över i:et.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen. Finhacka de inlagda rödbetorna.
  2. Blanda färs, äggulor, rödbetor, dijonsenap, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Forma till 4 tjocka biffar. Stek dem 2-4 minuter per sida i 1 msk olja i en stor stekpanna.
  3. Skär tomaterna i grova bitar. Skär stjälksellerin i tunna skivor. Dela, kärna ur och gröp ur köttet ur avokadon. Skär den i grova bitar.
  4. Blanda tomater, selleri, avokado och persilja i en skål tillsammans med vinäger, 1 msk olja, 1 tsk flingsalt och 2 krm peppar. Vänd ner bulgurn.
  5. Servera biffarna med salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.