Saftiga biffar som du steker eller grillar. Rödbetorna ger en god sötma och den matiga salladen är pricken över i:et.
Instruktioner
- Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen.
Finhacka de inlagda rödbetorna.
- Blanda färs, äggulor, rödbetor, dijonsenap, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Forma till 4 tjocka biffar.
Stek dem 2-4 minuter per sida i 1 msk olja i en stor stekpanna.
- Skär tomaterna i grova bitar. Skär stjälksellerin i tunna skivor. Dela, kärna ur och gröp ur köttet ur avokadon. Skär den i grova bitar.
- Blanda tomater, selleri, avokado och persilja i en skål tillsammans med vinäger, 1 msk olja, 1 tsk flingsalt och 2 krm peppar. Vänd ner bulgurn.
- Servera biffarna med salladen.
Publicerat den
21 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar