Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar i panna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här får du ett tips om en lättlagad rätt som passar när det är ont om tid och idéer men som är härligt god.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med örtsalt, peppar, potatismjöl och mjölk. Bryn smöret i en stor stekpanna och platta ut färsen direkt i den till en stor biff som täcker hela pannan. Stek 4 min. Dela färsen i 4 delar och vänd dem. Stek ytterligare 4 min. Ta upp biffarna och skölj ur pannan. Häll grädde och soja i stekpannan och rör om. Lägg i biffarna och låt dem puttra i såsen 3-4 min. Servera med tillbehören och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.