Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfylld paprika

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Som vanligt, man tar vad man har. Och ibland blir det jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla salladslöken, finhacka vitlök och chili. Stek i matfettet tillsammans med kycklingfärsen ca 5 minuter och krydda med salt och peppar. Koka mathavren 10 minuter enligt anvisning på paketet. Blanda den sedan med kyckling-lökfräset. Dela paprikorna på längden och sjud 3 minuter i buljongen. Låt dem sedan rinna av i ett durkslag. Lägg paprikahalvorna i en ugnsfast form och fördela fyllningen. Toppa med den rivna osten. Gratinera i ugnen ca 10-15 minuter tills osten smält.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.