Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfyllda paprikor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En trevlig rätt att bjuda vännerna på. Allt går att förbereda och behöver bara ugnsgratineras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj paprikorna, skär bort hatten och ta bort kärnorna.
  2. Låt ströbrödet svälla i mjölken ca 10 minuter.
  3. Skala och hacka löken fint.
  4. Blanda ner färsen, löken och äggulan i ströbrödsblandningen och rör tills allt är väl blandat. Smaka av med salt och peppar.
  5. Fyll paprikorna med färsen. Lägg dem i en smord ugnssäker form och stek dem i ugn 30-40 minuter.
  6. Ös med spadet som bildas och späd gärna med lite tomatjuice eller buljong. Strö över lite riven ost mot slutet av stektiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.