Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskost med getostkräm och rostad paprika

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Sommarmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och koka potatisen al dente. Låt svalna och skär ett litet kryss i varje potatis. Tryck ihop potatisarna med fingrarna.
  2. landa samman getosten och crème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Kärna ur och klyfta paprikorna. Grilla dem i ugnen så att skalet blir svart, ca 5 min.
  3. Ta ut dem och låt svalna i en plastpåse. Dra bort skinnet och skär paprikan i mindre bitar.
  4. Fördela krämen på potatisen och garnera med paprika och kryddgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.