Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falska köttbullar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Även köttätare brukar tycka om dessa vegetariska köttbullar.

Ingredienser

Instruktioner

Mal mandeln eller mixa den. Blanda sedan ihop mandeln med övriga ingredienser. Rulla bullar i köttbullsstorlek. Koka upp vatten med buljong och låt bullarna koka i det 8 minuter. Ta sedan upp dem och stek dem i smör tills de fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • imminn 8 december 2009

    Hej! Vilket bra recept på köttbullar. Så lättgjorda och så gudomligt goda. Vi äter vegetariskt sedan flera år och har inte tidigare hittat något bra recept på just köttbullsmet. Du får självfallet en 5a. Jag har även gjort äpplejärpar, katrinplommonjärpar, köttfärslimpa och biffar. Allt gick precis llika bra med den här smeten. Jag får önska en God Jul och Ett Gott Nytt År! MVH// Imminn

  • olrob56 28 december 2012

    Fantastiskt goda köttbullar. Lika goda som "äkta". Bör ätas nystekta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.