Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falu- och päronring med ädelostsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saltheten från korven och sötman från päronen är en jätte god kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär skåror med 2-3 cm mellanrum i korven. Skär päronen i tunna klyftor. Stick en päronklyfta i varje skåra, lägg korven i en ugnssäker form.
  2. Tvätta potatisen och skär den i ½ cm tjocka skivor. Lägg dem bredvid korven. Ringla över olja, strö över salt, peppar och sesamfrön. Stek mitt i ugnen i 200 grader tills potatisen är klar, ca 25 minuter.
  3. Skiva sellerin och blanda med sallad. Smula över ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.