Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farfalle med vårens primörer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färsk sparris och färska champinjoer tillsammans med sockerärter hör till vårprimörerna i denna pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Ansa svamp och sparris. Skär av den nedersta delen av sparrisen och skär den i lite sneda bitar.
  2. Koka i lättsaltat vatten i 5 minuter. Låt dem rinna av.
  3. Strimla skinkan och skär sockerärterna i 2-3 delar. Skala och tärna morötterna. Fräs svamp och grönsaker i några minuter. Tillsätt skinkan och låt den fräsa med en stund. Tillsätt vinet och grädden.
  4. Koka ihop tills såsen blir krämig. Krydda med salt, peppar och oregano. Servera pastan het med såsen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.