Ny grönsaksfavorit? Hacka ner pinfärska primörer i denna färgglada vårpaj .
Instruktioner
- Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa.
Tillsätt Kesella och arbeta ihop till en deg.
- Sätt ugnen på 225º.
- Tryck ut degen ända upp till kanten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Ställ den i kylen ca 30 min.
Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda det ca 10 min.
- Fräs purjolöken i smör i en stekpanna.
- Skär morötterna och potatisen i skivor.
Blanda alla ingredienserna till fyllningen.
Spara 1/3 av osten.
- Vispa ihop ingredienserna till äggstanningen.
- Fördela fyllningen i pajskalet och häll äggstanningen över.
Strö över resten av osten.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min.
Publicerat den
10 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar