Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festfat med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kycklingsallad som ochså har många år på nacken.

Ingredienser

Instruktioner

Bena ur och strimla kycklingköttet. Klä ett stort serveringsfat med salladsblad. Lägg kycklingköttet ovanpå. Blanda majonnäsen med grädden. Riv ner äpplena i majonnäsen tillsammans med strimlad paprika. Bred majonnäsen över kycklingköttet. Toppa med ananas. Servera ett gott bröd till salladen och ett gott glas vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.