Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festgryta med chilismak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här grytan hade jag till min 30årsfest. Den gick bra att förbereda på så sätt att jag lagade till den i mindre portioner utan att tillsätta creme fraiche och så frös jag in den. Dagen för festen tinades alla små formar och jag tillsatte cremefraiche och paprika. Det blev självklart en succé.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet, tillsätt curry, salt, sambal oelek, vitlök, buljong, creme fraiche, hackad purjolök och strimlad paprika. Russinen tillsätts allra sist. Vid serveringen kan man ha skålar med kokosflingor, ananasbitar och mandarinklyftor. Ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.