Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig fiskgryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel fiskrätt som du snabbt fixar.

Ingredienser

Instruktioner

Smält den hackade löken i smöret i en trakrörpanna eller likn. Tillsätt tomatkrosset Lägg fisken ovanpå . ,krydda. Häll på vinet( el. citronsaften +lite vatten) Koka 3-4 min. Rör ut champinjonsoppan med lie grädde eller gräddmjölk och häll över. Sjud färdig,ca 5-6 min beroende på hur tjock fisken är. servera med pressad potatis eller kokt ris. Det brukar vara en höjdare att bjuda på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.