Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig kycklinglasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch och god lasange med squash, kyckling och paprika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 200°
  2. Bena ur kycklingen och skär köttet i småbitar. Skär squash och paprika i små tärningar. Stek grönsakerna i olja i en stor stekpanna. Pressa över vitlök och häll i tomaterna. Smaka av med salt och peppar. Lägg i kycklingköttet
  3. Ostsås: Vispa samman 2 dl mjölk med mjöl i en kastrull. Koka upp under omrörning, tillsätt resten av mjölken. Låt såsen sjuda 5 minuter. Tillsätt salt och peppar. Dra kastrullen från plattan och blanda ner äggula och riven ost.
  4. Varva ostsås, lasangeplattor och kycklingsås i en ungsfast form. Börja och sluta med ostsås och riven ost på toppen. Gratinera i ca 30 minuter. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.