Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festliga kycklingpaket

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marinerade inbakade kycklingfiléer, en bjudrätt som kan stå färdig på plåten och ugnsstekas i sista minuten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden i en kraftig plastpåse och lägg ner filéerna. Knyt igen påsen och lägg den i kylen i ca 2 timmar.
  2. Dela varje smördegsplatta i 2 delar, som kavlas ut till dubbel storlek.
  3. Torka av filéerna och lägg dem på smördegen. Vik ihop till paket , som läggs på smord plåt med skarven neråt.
  4. Pensla med ägg och stek 35-40 minuter i nedre delen av ugnen.
  5. Servera genast med t ex wokade grönsaker.
  6. Ugn: 225 grader

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lene67 29 december 2011

    Mycket gott och uppskattat av gästerna. Men man kan gott dela fileérna så de blir lite mindre och då också förkorta tiden i ugnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.