Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaost röra

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Oj, den här blev populär i somras, speciellt till kött men nästan godare dagen efter till bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela osten i tärningar och hacka löken fint. Pressa ner vitlöken i fraichen och blanda ner allt i en skål. Salta och peppra efter tycke. God som den är men bäst efter att ha fått dragit en stund. Passar till grillat i alla former och till bakpotatis.
  2. Prova om du har tur och får nåt över på frukostmackan dagen efter. Supergott!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.