Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiber- och fruktbröd

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Snabbt svänger du ihop detta saftiga bröd med All-Bran flingor, russin och aprikoser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rör ihop de torra ingredienserna och därefter filmjölk. Lägg degen i en brödform som täcks med bakpapper.
  3. Baka brödet i mitten av ugnen i 35-40 minuter. Låt brödet svalna lite innan det tas ur formen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.