Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiberspäckat bröd

 
Skriv ut

Superlätt och jättegott! Äpplet kan bytas ut mot rivna morötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla torrvaror + äpple. Blanda resten av ingredienserna i en annan skål och rör ner i mjölblandningen.
  2. Häll i en bröad (använd grahamsmjöl) avlång form och toppa med solrosfröna.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen i 40 min 175 grader. Lägg över folie och sänk värmen till 150 grader. Grädda i ca 40 till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.