- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ett gott grill recept, blir gott i ugnen också.
Instruktioner
- Skär en lång djup skåra i varje filé. Lägg baconskivorna i de uppsnittade filéerna. Lägg därefter i de hela basilikabladen och de soltorkade tomaterna. Linda med bomullsgarn så de uppskurna filéerna blir hela igen. Lägg dem i marinaden. Tips: Marinera filéerna i en stor fryspåse. Häll på marinaden, knyt igen påsen ordentligt och lägg den i kylskåpet. Vänd påsen några gånger. Marinera i minst 6 timmar.Ta sedan ut filéerna, låt dem rinna av och krydda dem därefter med vitpeppar.
- Grilla i ugn (250°C) i ca 30 minuter eller på träkolsgrill. Ta upp filéerna och låt dem ligga invirade i folie 10 minuter innan du skär upp. Serveras med potatis och gräddfilssås
Publicerat den
21 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar