Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé i mangosås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Lätt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i 2 cm tjocka skivor. Bryn köttet i en stekpanna och flyttar över i en traktörpanna eller gryta. Tillsätt sambal oelek, pressad vitlök, vatten, buljongtärning, soja, grädde och mango chutney. Koka alltsammans 5-10 minuter.
  2. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.