Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filégratäng med gorgonzola

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Underbart god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Putsa och skär filén i strimlor och lägg dem i sojan blandad med paprikapulvret. Lägg blandningen i en smord eldfast form.
  2. Stek svampen i margarinet och blanda med de strimlade soltorkade tomaterna och köttet. Vispa ihop buljongen, grädden och vetemjölet i en kastrull och koka upp under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
  3. Häll såsen över köttet och ställ in i ugnen 20-30 minuter. Ta ut formen och smula osten över gratängen. Ställ in den i ugnen 5-8 minuter. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miasvante 17 augusti 2008

    Full poäng av mej och min familj. Det var verkligen jättegott. Tack för receptet!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.