Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filéwok med spenat och champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Väldigt god, vi äter mycket spenat hos oss. Snabb att göra,i wok eller stor panna.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filéen och skär i strimlor. Hetta upp hälften av oljan i en wok eller stor stekpanna. Fräs hastigt, krydda med salt och peppar. Ta upp köttet sålänge. Skiva svampen, fräs i resten av oljan. Blanda i spenaten och fräs tills nästan all vätska kokat in. Pressa över vitlöken och riv i muskot. Blanda i köttet. Strö över valnötterna och servera med ris och soja. Eller nudlar, eller bulgur

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.