Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filo och sesam chips

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Supergott och superlätt att göra! Jag brukar servera filochipsen som tilltugg till väldkomstdrinken när vi har gäster, och de brukar ha en strykande åtgång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina filodegsarken (det står på förpackningen hur man gör).
  2. Värm ugnen till 225 grader.
  3. Lägg filodegsarken på bakpappersklädda plåtar. Pensla dem med sesamoljan. Strö över sesamfrön.
  4. Grädda ett par minuter i ugnen - arken ska bara få lite färg och det går snabbt!
  5. Lägg arken på hushållspappaer så att de får flotta av sig lite. Bryt i stora bitar och lägg upp på platt fat.
  6. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.