Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fina filéer i mustig höstgrya

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Låt kycklingfiléer puttra i öl tillsammans med bl a enbär, bacon och aprikos. Resultatet blir en underbar, värmande höstgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och låt lök och bacon puttra samman i en stekpanna några minuter. Ta upp. Smält matfettet och bryn filéerna, salta och peppra. Lägg lök, bacon och filéer i en tjockbottnad gryta. Slå över öl. Tillsätt timjan, enbär och lagerblad, låt puttra ca 20 minuter. Rör ut maizena i vattnet och blanda ner i grytan. Tillsätt aprikos och katrin plommon och låt puttra 10 minuter till.
  2. Klart, lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.