Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk á la Tunisien

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott till vilken fisk som helst. Här har jag använt sardiner, går även utmärkt till strömming.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa fisken. Skala och pressa vitlöken. Blanda vitlöken med kryddorna, fördela kryddblandningen inuti fisken och även utanpå. Låt ligga ca en halvtimme och marineras.
  2. Stek eller grilla sedan så fisken får fin färg.
  3. Servera med stekt potatis och någon god sås (gärna med mishouia, se recept på detta). Sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.